Sunday, February 26, 2017

Assalamualaikum :)

Hai peeps, Farahein in the house ;)

First of all, welcome to 'Let's Take A Break' blog!
Blog ini dicipta untuk blog owner meluahkan buah fikiran serta apa-apa sahaja yang terlintas di fikirannya :D

Blog ini memang digubah sesuai dengan peningkatan umur owner yang mana owner blog ini telah meningkat dewasa! YEAY! Nampak matang kan blog ni? :P {regardless the pink colour}

Before this, yes, owner memang pernah ada beberapa blog yang sangatlah comel {childish alerted}. Blog-blog terdahulu digunakan untuk post masalah kanak-kanak yang baru nak meningkat dewasa {hahahah} serta untuk menyertai segmen-segmen, giveaways and so on lah. Waktu tu owner masih tak matang {macamlah sekarang dah matang}.

Blog kali ini, owner akan gunakan untuk membincangkan {cewah} perkara-perkara yang terjadi dalam kehidupan owner serta situasi-situasi yang berlaku di sekeliling owner. So, enjoy being an adult here everybody :) {pardon my english and even my malay}

Till the next post, bye-bye :)

No comments: